Sprawozdanie zarządu RTSK

sw-wojciechW dniu 11.02.2015 r. odbyło się zebranie Zarządu RTSK na którym podjęto następujące ustalenia:
1.Przyjęto program obchodów 25 lecia działalności Towarzystwa i Głosu Radzionkowskiego.
2.Zwołano na dzień 20.05.2015 r.na godz. 18,00 w budynku Remizy zebranie sprawozdawczo wyborcze  RTSK w celu
przyjęcia i zatwierdzenia sprawozdania finansowego za 2014 r. oraz wyboru Zarządu i Komisji Rewizyjnej Towarzystwa
3. Zobowiązuje się członków Towarzystwa do uzupełnienia składek członkowskich w nie przekraczalnym terminie do dnia 31.03.2015 r.
Zapraszamy członków Towarzystwa i sympatyków do aktywnego włączenia się do  jubileuszowych obchodów.

Zapraszamy na Mszę Świętą w dniu 22.02.2015 o godz.10:00 w kościele pw. św.Wojciecha, która odprawiona zostanie w intencji twórców i realizatorów idei samorządnego Radzionkowa, tych co dziś dzieło to kontynuują mając Radzionków w sercu, za wszystkich przyjaciół i sympatyków z prośbą o Boże Błogosławieństwo i wytrwałość w działaniach na rzecz lokalnej społeczności.

Zarząd Radzionkowskiego Towarzystwa Społeczno – Kulturalnego.

Zostaw komentarz

test z matematyki * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.